Mi smo se potrudili in se še trudimo, da pripravimo pester izbor prekajenega mesa, kot so: prekajene šunke, prekajena vratina, prekajena rebra, prekajena krača, ki je pripravljeno po starih kmečkih običajih. Kar pomeni, da smo jih pripravili in prekadili na klasičen način. Seveda pa smo tudi pazili, da jih nismo presolili. Imeli smo nekaj testov in kosi so zopet odlični.
Navadno je na ta dan na mizi tudi želoček oziroma šobelj z kašo ali brez, kos suhe klobase, korenina hrena in zato smo pripravili tudi te mesnate izdelke in dodatke.
Tisti, ki hodite k nam že dvajset let ponovno dobrodošli, tisti, ki pa iščete nekaj dobrega, nekaj kar bo zadovoljilo vaše izostrene borbončice, pa pridite in poskusite.
NE BO VAM ŽAL.
Prekajene šunke in prekajeno vratino lahko dobite tudi kuhane. Kuhane bodo na voljo od četrtka dalje.
Torej se vidimo v prihodnjih dnevih v naših trtgovinah.
Letos lahko dobite naše šunke tudi na tržnici Bežigrad, v mesariji Maks.
KO ENKRAT POSKUSIŠ SI ZAŽELIŠ ŠE VEČ