Starano oziroma zoreno meso

Pa poskusimo odgovoriti, opisati in razložiti zakaj staramo, zorimo govedino? Večina vas bo dejala, da ideja o staranju govedine za izboljšanje okusa zveni zelo narobe, saj pričakujete, da je večina živil, z nekaj izjemami, kot so vino in sir, okus najboljši, ko so sveži. Vendar pa se izkaže, [...]

Starano oziroma zoreno meso 2018-11-26T20:27:05+01:00

Recepti za telečje meso

AROMATIČNA TELEČJA PEČENKA Sestavine: 2 kg teletine (pleče), sol, 1 čajna žlička popra v zrnu, 1 čajna žlička koriandra, 1 limona 2 stroka česna, kakor palec velik kos ingverja, olje, temna osnova za omake ali goveja juha, jušna zelenjava (korenček, rezina gomolja zelene, korenina peteršilja, čebula, lovorjev list), [...]

Recepti za telečje meso 2018-11-26T19:29:36+01:00